Шамарите и мотиката свършиха работа! ИТН започва разговори с БСП, ДБ, и „Изправи се“ за кабинет!

0
58289460 4011

След безхаберното поведение на хората на Слави да предложат кабинет без да разговарят с никой, след пороя от критики, които отнесоха в общественото и политическо пространство, от ИТН разбраха, че са настъпили мотиката! И то така я настъпиха, че сапът ги прасна в челото и им светнаха звезди посред бял ден, а и лампичката, че имат 65, а не 125 депутата!

Държанието им беше нагло, високомерно и най-вече на пълни политически аджамии! Не може да имаш 65 депутата и да се държиш, като на господ братовчед му! Суверенът не им гласува да управляват еднолично и е непонятно как решиха, че ще съставят самостоятелно кабинет???

Добре, че и след канонадата от критики, обиди и подигравки от българския народ в социалните мрежи вдянаха, че има нещо гнило в шантавото им поведение, защото никъде не се прави така!

И след отрезвителните шамари, които получиха от обществото смениха и кандидат премиера и цялото си неадекватно предложение за кабинет! И накрая нещата си дойдоха на мястото-от ИТН разбраха, че народа е гласувал да го управлява коалиция, а не ТЕ еднолично!

И що бяха тия парчета и правежи, че с тия няма да говорим, с ония няма да правим коалиция? Ще говорите не, ами и хоро , ще играете!   Защото кой с кого, ще говори решава избирателя , а не политическите аджамии!

И накрая пак Тошко сценаристчето се изцепи, че може да се отиде на избори за трети път!!! Ми що не опитате бе шапшал, да видим дали няма да ядосате и собствените си избиратели и да останете извън парламента! Щото те не са африкански маймуни да ги разигравате с прищевките си!                                                                                                                                                                                                                                                                      Капитан.бг

Най-голямата парламентарна партия „Има такъв народ“ започва преговори и консултации за сформиране на правителство, като вече е изпратила покани за срещи към няколко политически сили.

Заместник-председателят на БСП Георги Свиленски потвърди пред БНТ, че социалистите са получили такава покана.

Решението за подкрепа на правителство на „Има такъв народ“ от страна на БСП ще бъде взето след среща с ръководството им, за която вече имат покана, както и след заседание на Националния съвет на левицата. По-важно е какви политики ще предложат. Това, което беше предложено в първия вариант на кабинета, няма как да бъде подкрепено от нито една, бих казал, нормална партия в България“, отбеляза Свиленски.

Според него поканата за среща показва промяна в поведението и желание за диалог, който обаче не е бил потърсен при избора на председател на парламента.

От ръководството на ИТН са изпратили писма за среща и до лидерите на „Изправи се БГ! Ние идваме“ и „Демократична България“, съобщи БНР, като се позова на информация на БГНЕС. На този етап единствената партия, която не е получила покана е ГЕРБ.

Няма яснота и по въпроса дали в централата на ДПС са получили писмо за среща, коментира Фрогнюз.


- Реклама -