Сенатори от САЩ : Правителството Ви е корумпирано! Герб : Само двама сенатори го казват!!!

6
51415351 1011
Сбогом Гергино, хубав Ви беше панаира!

Двама американски сенатори излязоха с критична позиция към властта в България, касаеща корупцията и върховенството на закона. Това предизвика сериозен отзвук у нас. Президентът Румен Радев отправи нови обвинения към управляващите, като се позова на позицията на сенаторите.

От ГЕРБ пък реагираха с извънредно изявление. Бившият външен министър Даниел Митов, който сега се кандидатира за депутат от партията на Бойко Борисов, обяви, че позициите на сенаторите са лични, а не институционални.

Зам.-външният министър Георг Георгиев – младежки лидер на ГЕРБ, пък обвини държавния глава, че лъже брутално и че руши Конституцията, като взима страна в предизборната кампания, както и по други причини. Румен Радев рушал и репутацията ни пред света.

Американските сенатори призоваха България да уважава демократичните ценности и върховенството на закона. Това се случва в началото на предизборната кампания, преди вота за следващ български парламент на 4 април. Сенаторите предупреждават, че настоящото състояние на вътрешната политика в България е „сериозно предизвикателство“ пред двустранните отношения.

Изявлението е подписано от председателя на комисията по външна политика в Сената Боб Менендес (демократ от Ню Джърси) и най-старшия републиканец в комисията, Джим Риш от Айдахо, информира svobodnaevropa.bg.

Капитан : Вярно е, че не е позиция на Американския Сенат, а на двама сенатори. За съжаление на ГЕРБ единият е председател на външната комисия, което не е без значение! Но все пак основният въпрос е защо сенаторите определят правителството на България като корумпирано?

По този въпрос Даниел Митов и Георг Георгиев мълчат, като комунистическата книжка на Бойко Борисов! Защо господата от ГЕРБ не отговориха на основния въпрос-корумпирано ли е правителството на ГЕРБ!

Тя работат стана : Ало ГЕРБ -корумпирани сте!

Отговор : Румен Радев е лош!

Добре бе лош е Рдев, не дава на Бойко да му дърпа ушите, като на Плевнелиев, ама кажете дали сте корумпирани?


- Реклама -

6 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук