С 51 депутата Слави се помисли за Господ!

0
768x4321 1

Странно е това, което наблюдаваме след изборите у нас и особено поведението на ИТН! И ако в началото са се главозамаяли от този свой резултат, то вече би трябвало махмурлукът да е минал!

Държанието на Слави Трифонов и на Тошко Йорданов съвсем не подхожда на хора от, които се очаква да поемат управлението! Странно, но не съвсем е и фактът, че никой от тези избрани 51 депутата не обелва и дума пред никой!

Такава омерта е имало само в годините на големите мафиотски фамилии! Разбира се в нашия случай важи правилото на “ Мълчанието на агнетата!“ Въпросът е глухонеми агнета ли избраха хората? Надеждите бяха, че се избират доказани професионалисти и хора с авторитет, ерго и с мнение!

Ако новоизбраните са послушковци на вожда, каква е разликата с наколенкаджиите на Бойко?  А иначе пътят на Слави е начертан : Или се е стреснал и се отказва от управлението, или смело започва реформите и докъдето старите кантърми му позволят!

Казвам до където му позволят , защото при навлизане дълбоко в реформите , няма как да не настъпи интересите на лапачите! Само, че хората, ще видят защо заявената подкрепа от Герб, БСП и ДПС постепенно започва да  изчезва и тогава на предсрочни избори наистина може да ги помете!

Само, че ТОГАВА, когато си започнал и са те спрели! А не ако развееш бялото знаме сега! А впечатлението ми, че се е помислил за господ идва от факта, че до сега не са проведени никакви официални разговори с Хр. Иванов и Мая Манолова!

Поне това казват техните депутати! Така, че пътят пред новото божество е начертан : Смело напред, като аслан, или позорно назад, като …….!

Вуйчо Страхил.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук