Руснаците разбраха че ще ядат бой и почнаха да клякат!

0
47
putin lavrov bgnes1

Руският външен министър Сергей Лавров заяви във вторник, че Москва е отворена за преговори със Запада относно войната в Украйна, но все още не е получила сериозно предложение за преговори, предаде агенция “Ройтерс”.

В интервю по държавната телевизия Лавров каза, че Русия няма да откаже среща между президента Владимир Путин и президента на САЩ Джо Байдън на предстоящия лидерски форум на страните от Г-20 и ще обмисли предложението, ако получи такова, съобщават от Българското национално радио.

Лидерският форум на страните от Г-20, ще се проведе през ноември 2022 г. на индонезийския остров Бали.

„Многократно сме казвали, че никога не отказваме срещи. Ако има предложение, ще го разгледаме“, каза Лавров.

Не другарю Лавров-многократно сте били нагли! Всичките ви предложения за преговори до сега са били : “ С отчитане на новите реалности“! Тоест това, което заграбихте да ви се даде и да има мир! НЕ – няма да стане!

Сега, когато ви стана ясно че демократичният свят е единен и вече, ще праща танкове, ракети, а Нидерландия заговори и за Ф 16 обърнахте палачинката! Ама то е нормално, защото кучето играе според тоягата!

А тя тоягата е западна, но в украински ръце! Ясно ви е, че ако ви подпука НАТО за 48 часа жива ватенка няма да остане в Украйна! Плашите с ядрен арсенал, но пак сте наясно, че тогава империята на злото ще бъде заличена от земята!

Така, че спрете се докато не е късно – за вас! Спрете с бомбардировките и убийствата, защото трибуналът и репарациите не ви мърдат! С алчността и наглостта си объркахте целия свят! Всички губят заради вас и ви мразят! Спрете се, защото ще почнат и да ви бият!

Агенция Ройтерс напомня, че днешното изявление на Лавров идва през осмия месец от войната в Украйна и в момент, когато руската инвазия спря и руските военни сили претърпяха поредица от тежки поражения от украинската армия от началото на септември насам.

Капитан.