Руски офицер от КГБ : Дмитрий Медведев е разплискал чорбата, не е адекватен!

0
213
gudkov21
Източник : Фрогнюз.

„Бившият премиер в Москва Дмитрий Медведев е разплискал чорбата“, това каза бившият майор от руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Генадий Гудков в обширно интервю за украинската медия УНИАН. С тези думи събеседникът на информационната агенция коментира вчерашната изява на настоящия заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия. Третият президент на Руската федерация заяви, че Грузия трябва да мине под властта на Москва.

„Най-близкото обкръжение на Владимир Путин не е адекватно. Може би има няколко души, които са по-адекватни от президента, но обстановката в Кремъл е нездрава“, посочи още ексофицерът от ФСС.

„Маниакалните идеи на Путин по отношение на Украйна са завладели цялата власт в Москва. Става дума за някакъв синдром и в администрацията на руския президент всички се се разболяха от шизофрения. В Кремъл си създават някакви илюзии и вярват в тях като в Бог“, каза още бившият депутат.

„Аз не знам на какво се държи всичко това. Вероятно става дума за някакво психологическо въздействие“, добави Гудков.

На въпрос дали Путин има двойник Гудков отговори категорично: Не, той няма дубльори.

Гудков (роден в град Коломна, Московска област, през 1956 г.) е работил от 1982 до 1993 г. в КГБ (Комитет государственной безопасности – Комитет за държавна сигурност)и достигнал до чин майор. През 90-те той е бил собственик на няколко охранителни фирми.

Гудков от 1997 до 2001 г. е бил член на консултативния съвет към директора на ФСС (наследничката на КГБ). Гудков е бил депутат в Държавната дума (долната камара на руския парламент) от 2001 до 2012 г.