Радев в атака: Борисов напълнил зайчарника със скандали!

1
0
президентът
снимка:дневник.бг

Президентът Румен Радев за пореден път остро нападна премиера Бойко Борисов като го обвини в безсилие и опит за прехвърляне на вината за изтеклите СРС-та от негов разговор с командира на ВВС ген. Цанко Стойков.

„Г-н Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги, ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели – указва на прокуратурата кого да „размаже”. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи. В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода”, коментира Радев.borisov20radev 21

Според него скандалите, кризите, разкритията за гранд-корупция, растящото недоволство ежедневно разголвали управленското безсилие на Борисов, коментира Днес.бг

„Но драмата му е, че осъзнава факта, че този път номерът за пречистване чрез подаване на оставка, най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова аз напълно разбирам и неговата растяща нервност“, коментира още държавният глава.

Преди две седмици Бойко Борисов заяви, че още през декември е свалил доверието си от президента.

„Нямаме пресечни точки, освен безсмислените КСНС, на които нищо не се решава. Декември още казах, че той действа като разединител. Той говори това, което БСП и ДПС говорят. Последните 20 години съм бил по 20 часа в услуга на народа. Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемите му не са с правителството, а с други институции“, каза още Борисов.

„По никакви теми не сме работили заедно, че да се чувствам ощетен. Той е разединител на нацията. Ясно разединява нацията, но така е избрал“, смята Борисов.


- Реклама -

1 коментар

  1. ЗЛАТОТО НЕ РЪЖДЯСВА“мастит министре“!!Въздържам се да те назова с името ти,защото ми се гади!Г- н Радев е способен,умен,образован,българин като нас,и защитава нашите интереси и тези на майка България!Не той разделя нацията,а се бори да спаси останалото не окрадено от теб ,и мафията ти!България не те иска!!!Ние сме за президентска България с президент г- н Румен Радев!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук