Радан Кънев се завръща със семейството си за да е по-активен в партията си! Ще пътува всяка седмица до Брюксел!

0
65
orig[1]
Фрогнюз

Бъдещият евродепутат от ПП-ДБ Радан Кънев, когото традиционно преференциите изстреляха в челото на листата, обяви знаково решение да смени адресната си регистрация от брюкселска със софийска. И даде заявка, че ще се включи много по-активно във вътрешната политика на страната. Кънев съобщи, че се прибира у нас с цялото семейство и ще лети до Брюксел за заседанията на ЕП всяка седмица.

След окончателното преброяване е крайно време да благодаря, от сърце, за подкрепата.

Тези близо 40 000 преференциални гласа, и особено убедителното първо място в София и Варна, ми дават надежда, че в България предизборен разговор за политика и изцяло позитивна кампания са все още възможни и успешни. А разговор за политика, за бъдещето на нацията, за позитивните решения, които са ни нужни, тепърва ще трябва да се води. И в Брюксел, но най-вече – в София, Варна, Павликени и Калояново …“, изреди аргументацията си той за решението да да се установи в София.

„Затова и със семейството ми взехме решение да се върнем в България (т.е. Борис да учи, а Деница да работи в София, а аз да летя всяка седмица). Така ще мога да прекарвам поне половината от времето си тук, където предстоят тежки месеци или години и тежки решения.

Но за това – по-късно. Сега – още веднъж благодаря на всички, които дадоха гласа си, и особено на тези, които работиха денонощно през последните 6 месеца, за да бъде подобен резултат възможен“, обяви Радан Кънев.


ADS