Проф. Димитър Луджев : Доган нагло демонстрира, че държавата му е бащиния. Гешев е прокурор-гангстер!

2
3204
ludjev 41
Проф. Димитър Луджев Източник : Фрогнюз

Един влиятелен политик е обсебил района, погазвайки всички закони. Държавата е негова бащиния. Той избра роля на цинично пренебрежение на държавността. С това отрича идеите за демокрацията, правата, за които се борихме тогава. Така проф. Димитър Луджев коментира последните събития около Догансарай и Доган.

Властта и жаждата за богатство промени  Доган, допълни той.доган

Той коментира и думите на Борисов, че протестиращите се готвят да подпалят пак Партийния дом: Готвеше се атентат срещу него. Стари номера от милиционерски характер. Борисов е един страхлив профан, който в нищо не вярва, вярва само в собственото си аз. Всичко е игра, за да си закърпи положението. Съсипа тази държава, категоричен бе професорът.

Борисов е събирателен образ на ГЕРБ – милиционер, комунист, охранител на държавната контрабанда, преминал в мутренските структури – човек без обществена биография, без елементарна подготовка, допълни той.

borisov slovo1
Колаж : Б.Борисов

По своята природа и манталитет, по нагласа са започнали настъпление срещу демократичните ценности на  правовата  държава.

Луджев коментира и действията на главния прокурор Иван Гешев: Имаме нарушение на Конституцията от един прокурор гангстер, какъвто никога не сме имали. Аз го очаквах, каза бившият министър на отбраната и един от създателите на EFF509FF 1DA1 495D 8D74 CE8447ACEEE9 cx27 cy8 cw41 w408 r1 s1опозицията след 1989 г.

В края на миналата година мнозина обявиха Прехода за приключил, но на фона на събитията от последните дни самите политици отново заговориха с лексиката от този период.По своята природа и манталитет, по нагласа те са започнали настъпление срещу демократичните ценности, заяви депутатът от Великото народно събрание.


- Реклама -

2 КОМЕНТАРИ

  1. А може ли Луджев да ни припомни каква беше ролята му в съсипването на туризма 1992-1993 г.?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук