Преди влизането в политиката Слави е милионер, а Бойко бе милиционер!

2
boiko borisov slavi trifonov1

Прави ми впечатление напоследък как големият шамар, който отнесоха управляващите се превръща в голям рев и пощръкляване! Голям шамар, защото народа първо изхвърли онези „народни патреоти, които под лозунга „България над всичко“ работиха на принципа „моите интереси над всичко“!

Какво бе предложението на Марешки? Безплатни лекарства за ученици и пенсионери! Да, ама тъй като безплатен обяд няма, истината е, че лекарствата, ще бъдат платени от бюджета, ерго от нашите данъци! И ако това се приемеше, то безспорно щяха да се увеличат оборотите на аптеките! Да се сещате за някой, който има много аптеки???

В. Симеонов пък обяви, че не му естигнало времето да се „занимае“ с картелите в телекомуникациите, които притискат малките фирми там! Сещаме се, че тъкмо Симеонов има телекомуникационна фирма, която соред него „страда“ от големите в бранша! „България над всичко а?“

За Каракачанов няма да говорим, той успешно превърна МНО в търговско дружество!

Големият рев сега е “ Ние спечелихме, а те ще управляват“! Ами като сте спечелили управлявайте бе, кой Ви пречи? Пречат Ви лъжите, некадърността, алчността, шкафчетата, кюлчетата и пачките, които откраднахте от народа и сега сте като прокажени-никой не иска с Вас! Даже и всеядното ДПС се усети и Ви ритна канчето!

Сега дежурните латерни на Герб се опитват по всякакъв начин да плюят по опозицията, която още не е поела управлението! Даже банкянския ги заплаши с „чакали“!

Придворните медии също поеха рефрена “ Тия ли, ще ни управляват“? Това неписано правило за 100 дни толеранс към всеки нов управляващ, за мисирките и техните пощръклели „рекламодатели“ въобще не върви! И тази лудост е породена от смазващия страх от среща с бай Ставри!

Кои са „тия“? Един успешен и доказал се бизнесмен в шоубизнеса! Що не грачиха така, когато един недодялан милиционер бе сложен на премиерското кресло от задкулисието?

Щото задкулисието пускаше рекламите, тоест хляба! Сега страхът на некадърниците, че може да им поспрат кранчето, а те освен да цоцат друго не могат, ги кара да полудяват!

Не съм адвокат на Слави и не съм гласувал за него, но е ясно, че много хора го подценяват. Сигурен съм, че на 15.04. кошерът на некадърниците ще зажужи до пощръкляване!

„Паживьом, увидим“ казват руснаците, но шоуто наистина предстои! И съм сигурен, че на някои няма да им хареса!                                    Вуйчо Страхил.


- Реклама -

2 КОМЕНТАРИ

  1. Някой ще каже ли, СЛАВИ ОТ КЪДЕ ИЗКАРА ТЕЗИ ПАРИ???? Толкова години в най гледаемото време на БТВ-ШОУ???? Премести се-иска стотинки за включване 😀, на изборите 😀😀Слави Трифонов – Има Такъв НАРОД-ВТОРИ ПРЕДСТАВИ СИ!!!!! Ха сега, КЪДЕ Е БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ?????

  2. Крадци и измамници и вие долни продажници, не унивайте, не е вярно че целия народ не ви иска. Бай Ставри ще ви посрещне с разтворени топли обятия. Там ще ви приласкаят и утешат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук