Политическа класо, докато си чепкате макарите, 24% от българите живеят в бедност!

0
178966812 5403666326372178 7307858797426392661 n1

Голямата болест на партиите е “ Ние сме над всичко“! Много от пишман политиците когато влязат в парламента си мислят, че са хванали господ за шлифера. На преден план излизат личните им интереси, след това на партията и накрая ако се сетят за народа!

Нещо такова се разиграва и тези дни в парламента! Единия не можел да се целува с другия, на другия му пречи третия и т.н.! Основната причина за това поведение е, че доста от депутатите са пишман политици! В политиката има едно основно правило, че тя е изкуство на възможното!жена с пари

Ама аз нямам достатъчно депутати, ама аз не искам с тия, ама ония са лоши!  Да, ама и твоите депутати и тия и ония ги избира народа! Кой си ти, че да искаш народа да гласува както ти е кеф? Що нямаш 121 депутата, що не влязоха угодни на теб партии и кои са те?

Искаш от втория път, ама не си наясно, че Ганьо е превземал Драва и не харесва страхливци и дезертьори! И аз искам да вечерям с Клаудия Шифър, ама тя не знае! И понеже някои са пълни аджамии, ще им кажа какво, ще стане от втория път :

Герб едва ли ще паднат под 70 депутата, БСП е на дъното и , ще отиде към 50, ИТН, ще се срути, защото дезертира, а Да България и ИМВ , ще качат резултата , защото протестърите видяха, че само те се борят против Борисов!  Добре, допускам, че аз греша и Слави Трифонов също вдига брйката! От 50 на 60-и какво решава това?  бедни

При това положение е възможно да се запознаете с патриотите, а Божков да отвори още малко кесията и вратата на парламента! И ето ти втори път-8 партии за разкош! Тогава пак ли , ще има капризи, или ще кажете : Ами така е гласувал народа! Ами той и сега така гласува-за коалиция на възможното!

Знаете ли, че 24% вече са под прага набедността! Знаете ли, че може да Ви го начукат! И май няма да сбъркат, защото сте безхаберни пишман политици!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук