Пената с нова порция лафове преди ЦСКА – Лудогорец!

0
34
1639991487610 blitz1

Димитър Пенев се изказа в типичния си стил във връзка с днешното дерби ЦСКА – Лудогорец. Мачът стартира от 16:30 часа на стадион „Българска армия“.

„Играчите на ЦСКА да забравят за равния. Трябва ни само победа. Футболистите на Лудогорец са свикнали повече с един с друг, защото вече доста години играят заедно. В ЦСКА не се задържат толкова много дадени играчи. Но знаете, че не обичам да коментирам много, защото някой може да се засегне. Нашите футболисти не трябва да мислят за почивка.

Да, полусезонът беше дълъг, но това е последният мач и трябва да се мотивират. Г-н Ганчев им прощава много на тези момчета. Отборът игра много слабо в Кърджали и дори се бе предал, но все пак стигна до равенство. Не мога да ви кажа прогноза, баба Ванга отдавна почина, за съжаление. Аз искам ЦСКА да победи, пък дори и с половин гол. В тези срещи трите точки са най-важното.

И преди няколко седмици в Разград имахме шанс да бием, но не успяхме. Пирин е част от историята на българския футбол, но в момента е назад в класирането. Те нямат финанси като на Лудогорец, но компенсираха с колектив. Факт е, че този резултат изненада футболната общественост.

Вече почти нищо не никне по нашите школи. Заради това в първенството ни е пълно със средна класа чужденци. Качеството струва много пари. Надявам се да се обърне повече внимание на детско-юношеския футбол“, каза Пенев пред „Мач Телеграф“.