Пътник летя 8 часа сам в самолет от Лондон до Онтарио! Получил неограничена храна!

0
62
airline pict 201410161129140000001
Източник : Блиц.бг

Студент остана като гръмнат, след като разбра, че е единственият пътник на борда на 8-часов полет на British Airways от Лондон до Онтарио. Това му донесе преживяване, което никога няма да забрави.

Кай Форсайт е от Дърби, Великобритания, но учи в колеж в САЩ. Той се връщал обратно към Щатите, когато имал „най-странното преживяване“ на самолет, в който нямало други пътници освен него и екипажа.

 

Във видео в TikTok той показва редиците с празни седалки и обяснява: „Салонният екипаж и аз бяхме единствените на борда на самолета“.

След това решава да свали страничните облегалки и да се изтегне удобно като в легло върху четири празни седалки. И въобще си изкарал страхотно по време на полета.

„Беше 8 часа, затова си направих легло. Буквално най-удобното пътуване, което съм имал в самолет“, пише той.

Кай показва още, че са му дали цяла кутия бисквити, тъй като нямало други пътници, на които да ги раздадат. „Буквално ми дадоха хапване и неограничена храна“, хвали се той.

По думите му, нямало как да го настанят в бизнес или първа класа, което било единственият минус в приятното пътуване.

Повечето хора коментират, че Каи е бил голям късметлия. Един, обаче, посочва, че случката му се струва доста страшна: „Аз щях да съм твърде параноичен през цялото време“.

„Спомням си полета до вкъщи от Джей Еф Кей до Гетуик, около 10 души в цялата икономична класа. Беше най-хубавият полет“, споделя друг.