Пъкленият план на Бил Гейтс срещу човечеството е разкрит! Видео :

0
238
e7e04dcf69255748d826123b2e92b5a511

Американската дивашка организацията Q Anon, ръководена от оня идиот с рогата, която предвождаше нахлуването в Сената разкри пъкленият план на рептила Бил Гейтс за унищожение на част от човечеството!

6817011
Този е объркал Сената с гората и е тръгнал напред с рогата!

Когато ККП ( Китайската комунистическа партия) открива най-силното оръжие срещу световният империализъм Ковид-19 ( Комунистическо Оръжие Въведено за Изтребление на Демокрацията ) Гейтс придвижва в действие своят пъклен план.

Той веднага инвестира много пари във фармацефтичните компании за изработването на ваксина срещу вирусът оръжие! Той си поставя две цели, или както ние му казваме-с един куршум, два заека!

Първо воден от хуманни чувства иска да помогне на разумната и интелигентна част от населението да се предпази и да оцелее след среща с Ковид-19. Втората му цел обаче съвсем не е хуманна, а зловеща! Бил Гейтс е решил, че земята е твърде пренаселена и е решил да ни поразреди малко!

Той, като  умен човек е стигнал до извода, че част от населението е доста тъпо и ограничено и пуска в ход въдицата за наивници! Сам разпространява лъжата, че е сложил „чипове“ в “ сиропираната “ и “ отровна “ течност и лапни шараните се хващат по два на кукичка! За науката е пълна загадка как може хора да повярват, че някой им слага чипове във ваксината за да разбере кога ходят да серат в нужника си на двора!?!2ece58363fc4e96327374cfe300679cd1

Още по-тъпо е емчето с „отровните “ газове пръскани от самолети, но някои плоскоземни са по-тъпи от оня абориген който намери стъклената бутилка от Кока Кола и я помисли за дар от бога!The Gods Must Be Crazy 19801

Така или иначе приматите поведоха истинска война срещу “ ваксинационния сироп “ и сами влязоха в пъкленият капан на милиардера! Лошото е, че покрай тях изгоряха и хора, които лековерно им повярваха и резултата е налице! От влезлите в болница 90% са отказали да си вкарат „отрова“, а 95% от починалите са отказали „сиропа“!

Така долният и пъклен план на Гейтс за намаляне на човечеството от пренаселената земя върви с пълна пара и няма сила на света, която да вразуми плоскоземните!

Гадно е, че милиардера разкарва по-неуките, ама то май винаги е било така! На времето, когато в Римският сенат са решавали дали да подпомогнат бедните, отговорът е бил : „Да го духат бедните“!  https://youtu.be/79V5YIqkHyc

А пък в Япония имат поговорка : “ Няма как да си глупав и мързелив и да живееш добре“!

При нас на мода е нашенската поговорка : „Ковид вироз ли, те такова животно нема“! Абе нема, ама земляните взеха да намалят! Има ли спасение? За една част от населението не! Защото, когато учителят питал учениците кой какъв, ще стане-Марийка казала учителка, Гошо инженер, Сашко архитект, а И ванчо казал гей!

“ Как така гей бе Иванчо“-попитал учителят! А Иванчо „научно“ му обяснил : Ми щото отзад, ще ми го вкарате по-лесно, отколкото в главата, господин учителю!

Та затова си мисля, че за една част от хората спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се!     Въпросът е кой иска да е шаран?

Капитан : Не полудявайте, статията все пак е в раздел хумор!