Областна дирекция на МВР Бургас съобщава за промяна на движението…

0
9
googlemaps ab9a62055479b55280917418cca04e8b big1

ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”  Съобщава :

Във връзка с предстоящата Задушница, Ви информираме, че движението на автомобили в района на траурния парк от 07.30ч. на 22.02.т.г. до нормализиране на трафика, ще бъде организирано еднопосочно, като МПС ще влизат през източния вход / до бензиностанция “Петрол”/ и ще излизат през южния – на ул.”Транспортна” /т.нар. главен вход на гробищата/.
Улица „Транспортна“ ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „Лидъл“, като движението ще бъде отклонявано към бул. „Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.
Полицейските служители ще са разположени в близост до пешеходните пътеки и ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци, като при необходимост ще спират движението на МПС. 21120221601
Предвид ремонтните дейности по ул. „Транспортна“ и допълнително въведената временна организация на движението, приканваме водачите на МПС да използват бул. „Димитър Димов“ за придвижване до Гробищния парк, като проявяват толерантност към останалите участници в движението и спазват разпорежданията на полицейските служители.

21.02.2020 г. Областен говорител:
гр. Бургас / Цв. Рандева


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук