Новата Калинка на новата власт всъщност е стара опитна калинка!

0
6
0000531743 article21

Поинтересувах се що е то Калина Константинова. Ами класическа кариеристка. Първо развява дипломи от САЩ и Лондон, но не казва какво е научила. Според мен нищо не е научила, освен да си развява дипломите, на които се радва може би само баба и. Но не това е интересно.
Въпросната Калина е родена през 1984 година. Когато е на 29 години, през 2013 тя е назначена от Пламен Орешарски в борда на директорите на летище Стара Загора. Често минавам покрай това летище, и нямам усещането там да има някаква транспортна дейност.
Но да си в директорски борд на държавна структура е сладко. Дано поне да го знае къде се намира летище Стара Загора, за което аз се съмнявам.
След като пада правителството на БСП с премиер Орешарски, нашата мома, отива в ГЕРБ и става съветник на Румяна Бъчварова. Какво я е съветвала е тайна, но след тези съвети Румяна Бъчварова става МВР министър заедно със съветничката си Калина Константинова.
Падат ГЕРБ от власт и Калинката Константинова отлита от партията на Буци, и каца в Продължаваме промяната, където я очаква министерски стол.
За 39 години, на колкото е, тя взема дипломи от където и падне по света, и за 8 години сменя три партии, но и в трите участва, когато са във властта и Калинка е кацнала все на държавната софра.
Ако беше направила такава кариера по Татово време, щях да мисля, че баща и бил политкомисар на отряда Чавдар, а баба и е била ятачка на самия Тато. Но в днешно време някой друг стои зад гърба и, който за сега е само сянка, като Мата Хари от спалнята на Бочко.
                                                                                                         Пейо Делчев