Нов скандал с ГЕРБ в Бургас! Представители на дребния бизнес ги псуваха!

0
535

„Зетгейт“ разтресе Бургас! Шефът на Общинския съвет Костантин Луков замесен в грандиозен скандал!

kotse lukov
снимка:дарикнюз.бг

Тези хора изкараха доста години в общинския съвет и се сраснаха с властта. Взеха се за великани и решиха да мачкат дребния бизнес. Това заяви пред журналисти зам.-председателят на една от браншовите организации Веселин Стоянов минути след като местният парламент прие промените в наредбата за преместваемите обекти.
В изявлението му бяха отправени скандални обвинения срещу председателя на ОбС-Бургас Костантин Луков, предаде репортер на Burgas24.bg. По време на дебата председателят от ГЕРБ – Луков изгони няколко от дошлите търговци, защото изразяваха недоволство от съветниците на мнозинството от ГЕРБ, Реформаторите и ДПС, които гласуваха за промените! Предложенията на независимия съветник Ангел Божидаров и славният щангист Антон Коджабашев за още едно оглеждане на текстовете не се прие от мнозинството.
„Имаме документи, доказващи как зетят на човек, който е във властта играе за нашите павилиони. Може да не е незаконно, но дали е морално? Става въпрос за председателя на общинския съвет Костантин Луков“, обяви Стоянов.

dreboshlyak
снимка : Капитан

Председателят на Асоциацията за защита на дребния и среден бизнес Николай Димитров е категоричен, че ще обжалват наредбата. Те много добре знаят, че гласуват незаконни текстове. Умишлено ме прекъснаха, защото знаеха, че ще го кажа“ подчерта Димитров.
„Нали знаете приказката – като кажат, че сестра ти е…!- а аз нямам зет, между другото. Това е фалшива новина“, контрира ги Костантин Луков и призова представителите на дребния бизнес да докажат обвиненията си с документи. (И те взеха, че ги показаха.) „Но може да имам двама-трима – за кой точно става въпрос“, опита да се оправдае Луков, но думите му прозвучаха, меко казано, несвързани, като се има в предвид, че въпросният „Зет“ живее с дъщеря му и имат дете.
Представителите на бизнеса не се поколебаха и се върнаха с въпросните документи: Веселин Стоянов предостави на Burgas24.bg справка от Търговския регистър и справка от ГРАО. От тях става ясно, че Християн Христов Русев, който е едноличен собственик на фирма „Фратели 88“ ЕООД, е баща на детето на Михаела Костантинова Лукова, която е дъщеря на Луков.
По думите му, с фирмата си Християн Русев кандидатствал за обекти на територията на ТД „Освобождение“, ТД „Приморие“ и в ж.к.“Изгрев.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук