Найден Зеленогорски: Ние сме за оставка на правителството, няма демокрация!

0
zelenogorski
снимка:реформаторски блок
В Реформаторския блок се появи една ясна разделителна линия. Много драматично се разминаваме в спазване на процедурите и в вземането на решения, каза Найден Зеленогорски от ръководството на Движение България на гражданите.
Ние сме за оставка на това правителство и за предсрочни парламентарни избори. Не само защото 600 000 млади и образовани българи българи са извън парламента, а защото този парламент няма никаква визия. Реформите, които ние предложихме, бяха стопирани, заяви Зеленогорски. По думите му в момента у нас няма ефективна демокрация. Правителството се превръща в националпопулистично.
Той коментира и сделката с ЧЕЗ: И Оруел не би могъл да напише сделката за ЧЕЗ. Очевидно е, че зад тази дама стои някой, но никой не иска да каже какво се случва. Но когато започне да спира токът, тогава ще разберем какво се е случило, заяви Найден Зеленогорски.
Капитан: Не може да има демокрация в Държава, в която половин милион гласуват за 50 лева, а още половин милион, защото са ги назначили на работа управляващите! И, ако първите са примати, то вторите са без самочувствие за професионализъм и собствени възможности!
- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук