Наглост без граници! ГЕРБ протестират пред хотела стена на Алепу! Подаряващият българска земя на Доган, Д. Николов хванал трикольора!!!

1
1620117609781271
Източник : Бивол

Над 80 души се събраха преди минути на протест пред т.нар.”подпорна стена” на Алепу, предава репортер на Флагман.бг.

Основното ядро бе на симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и Приморско, а сред участниците бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, също зам.-председател на ГЕРБ, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други.

Припомняме, че в края на миналата седмица Стоян Василев от Приморско хвърли бомбата и обяви, че е новият собственик на бъдещия комплекс. Той е брат на Здравко Василев, който бе кандидат-депутат от листата на „Изправи се! Мутри вън” в 2 МИР Бургас.

„Това ли е новият хотел на Мая Манолова”, попита Тодор Костов от Приморско.

 

Общинският съветник от ГЕРБ в ОбС Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ са спрели проекта на Алепу”.

„Светът не е виждал подобно нещо – подпорен хотел. Новосформираното мнозинство се опита да придобие чрез поставени лица това чудо на природата и да довърши строежа. Така ли ще управляват занапред?”, коментира Бойчо Георгиев.

„Мая, това ли е новата ти централа, оттук ли ще искаш да управляваш. Какво направи твоята група в парламента? Нищо! Купихте си хотел. Това направихте. Това ли е вашият нов морал!”, гневна бе друга от протестиращите.

„Къде е Христо Иванов?”, попита от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов, който бе на протеста с националния трикольор в ръцете си.

Капитан : Димитър Николов хванал българското знаме, което предаде с подаръка на общ. земя на падишаха! Е няма такава наглост на света! По време на управлението на ГЕРБ се издигна това чудо на наглостта! Борисов каза, че ще го направят къщички за птички и сега пак по времето на Герб се е извършила тази странна сделка!

И понеже купувачът е брат на Здравко от Приморско, наглите от Герб излязли с цялата си безхаберност да лъжат като дърти баячки! Такъв смях не бях виждал, такава глупава постъпка също!

Що не протестирахте, когато Д. Николов и съветниците му подариха българска земя на падишаха Доган? Що не протестирахте, когато една шайка открадна 35 милиона Евро от къмпинг Корал бе нещастници?  Нищо , краят Ви наближава-окончателният! И после всички крадци при бай Ставри!

 


- Реклама -

1 коментар

  1. Всички мафиоти да ги вкарат в затвора прекалено много откраднаха от България а народът мизерува гладува ходи по улиците докога няма ли да има наказан политик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук