Моника Станишева не била PR на „Инерком“: Фалшива новина! ГЕРБ лъжат!

0
monika

Жената до лидера на ПЕС Сергей Станишев – Моника, категорично отрече да е ангажирана с пиара на купувача на ЧЕЗ – „Инерком“.
В съобщение до медиите Станишева определя замесването ѝ с фирмата като фалшива новина.
„Като човек с повече от 20-годишен опит в журналистиката и във връзките с обществеността, не съм и подозирала, че технологията на черния ПР ще достигне до такова дъно в стремежа на някои политически сили да се разтоварят от огромното гражданско напрежение“, коментира тя.
По-рано днес от ГЕРБ заявиха, че жената на лидера на ПЕС изпраща прессъобщенията на „Инерком“, а пък Моника Станишева посочва, че името ѝ и това на компанията, която управлява, се свързват с фирмата на Гинка Върбакова в публикация на „Капитал“. Изявлението бе направено от Спас Гърневски от ГЕРБ в парламента.
„Длъжна съм категорично да заявя, че нито аз лично, нито „Актив Груп“ като агенция имаме нещо общо с PR-обслужването на г-жа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда замесена с фирма „Инерком“ категорично е фалшива новина“, заявява Станишева.
Тя била учудена, че сериозна политическа сила използва медийни спекулации в своя декларация и посочва, че мета данните на документите във всеки файл могат да бъдат променени от специалисти.
„Категорично заявявам, че няма да позволя името ми да бъде замесвано в подобни нелепи сценарии и че всеки, който разпространява неверни твърдения за мен, ще трябва да ги докаже в съда“, пише Моника Станишева.
Междувременно от БСП заявиха, че не носят отговорност за ничии бизнес дела.
„Внушенията, които обвързват партията с едни или други частни интереси, са абсурдни, защото БСП е с ясна и последователна позиция – не някой, а държавата да изкупи ЧЕЗ“, заявяват социалистите.
Капитан: „Господин Гърневски, извини се, бе!“


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук