Май сменихме тиквата с бастун!

0
borisov trifonov 1 1

Всяка уважаваща себе си партия не би подкрепила правителството на Трифонов. Не може с 63-ма депутата да се мислиш за господ! Кой ти каза, че народа иска ти да управляваш самостоятелно?

Не може да не разговаряш с другите партии! Хората се различават от животните по това, че господ им е дал разум и възможност да говорят.

Народа, или суверена както обича да казва Славчо, не ти е дал мандат да управляваш сам!

Не, народа каза : Не искаме вече един да управлява, искаме да са повече, да е коалиция за да има повече мнения и дебати!

Това каза народа на изборите и който не се вслуша, ще духне супата! И като гледам май натам отива работата!

Натам отива , защото започва да се изяснява, че сменихме един дето се мислеше за на господ братовчед му, с друг който направо се мисли за господ!

Първият поне водеше разговори и състави коалиционно правителство. Втория, сегашния – от миналите избори мълчи , като сфинкс и не разговаря с нито една партия!

Явно някой трябва да каже на Тошко сценаристчето и на новия господ, че мнозинство в парламента се прави със 121 депутата, а не с 63! Да се правиш на интересен не е лошо, но в случая залогът е бедния и изстрадал народ!

Ниските пенсии, притисканият дребен бизнес и още куп проблеми за решаване наследени от на господ братовчед му! Вместо това напълно безхаберния Трифонов обяви, че ще управлява сам!

Как, с 63-ма депутати, а другите, ще го играят като предните патриотични слуги и, ще ръкопляскат! Може, ама когато нашите астронавти полетят с ракетата на НАСА, което предвиждам да стане на гугуткин ден!!!

Или иначе казано : Май сменихме тиквата с бастун!                                                                                                                                                           Капитан.


- Реклама -