Марешки ще мята домати и яйца по медиите, социолози му искали 40 000 лева за пиар!

0
33
1596198388 screenshot2 full1
Източник : Флагман.бг

Когато е в парк „Росенец“, Христо Иванов иска всички да го снимат, а говори ли се за задкулисието, се крие, каза лидерът на „Воля“

Излизам на протест за оставка на правителството, на президента и на всеки, за който се сетите, но няма да блокирам кръстовища, а медии. Това каза в интервю за „Здравей, България“ по Нова телевизия лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

Той се закани да замерва журналисти с яйца и домати.

Протестирам срещу блокадите, а не срещу справедливите искания на хората, които през
целия преход се чувстват неудовлетворени, поясни депутатът.

 

На въпроса какво са му виновни медиите той отговори с „а каква е вината на гражданите на Варна, че блокират техния живот, а не общината или правителството?“.

„Ще атакуваме медии по същата логика, по която някои хора стоят на Орлов мост и замерят други граждани, които минават край тях и си изказват мнението с каквото намерят за добре. Няма логика в това. Абсурдно е“, коментира протестърът от „Воля“.

„Може да блокираме и централата на Христо Иванов с искане за оставка на президента и на правителството. Разбирате ли колко е абсурдно това да блокираш нещо, което няма нищо общо с това, срещу което протестираш?“, попита той.

„Подкрепям хората, които са на улицата и ги призовавам максимално бързо да изхвърлят такива като Христо Иванов, Мая Манолова, Лупи, които се опитват да яхнат протеста. Протестиращите се събират в триъгълника на властта. Те не ходят да блокират кръстовищата“, добави той.

Не искам да давам сила на такива, които са ги гонили с камъни, да се върнат и да се правят на спасители, сподели лидерът на „Воля“.

Когато е в парк Росенец, иска всички да го снимат, а говори ли се за задкулисието, което е истинското му лице, може да се обсъжда, но като му свърже предаването на живо. Нека да излезе пред хората и да си проведе този разговор открито!“, добави той.

Той сподели, че социолози са го посещавали в офиса, за да му предлагат „Воля“ да е сред партиите, които имат най-голям шанс да са в следващия парламент.

„Дават се хиляди левове за вдигане на процентите в социологическите изследвания. Аз имам пари и мога да си позволя това, но не е честно. Идват от една социологическа агенция и ми казват, че имаме 5%, но отказвам да платя и на другия ден оповестяват данни за 3,5%. Няма да участвам в такива игри с изкривени данни. Първо предлагат пиар за 40 000 лева, а после падат на 10 000“, каза още той.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук