Марешки: Опозицията има по-голям резултат от управляващите, започваме партизанска война!

0
mareshki volya
Източник.Фрогнюз
Парламентарната опозиция в България има по-голям резултат на европейските избори, отколкото управляващите. Това каза на пресконференция лидерът на ”Воля” Веселин Марешки. Наистина ли никой не го забелязва? Аз ви алармирам и се надявам все някой да намери смелостта да попита какво се случва. Всички мълчат, защото няма как да се обяви истинската коалиция – ГЕРБ, ДПС, ВМРО.

Ако не броим така числата, това означава, че управляващите нямат необходимата подкрепа в обществото, заяви Марешки.

Борисов преди си имаше пудел, сега си има прасенце, заяви лидерът на „Воля“. Попитан кого визира, той заяви: „Прасенцето е едно. Мисля, че всички разбрахте кое прасенце имам предвид. Представете си, че е това, което Волен Сидеров също го е коментирал. Присъединявам се към него“ (От тези думи на Марешки стана ясно, че той визира вице премиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов,/

Марешки сигнализира за натиск върху структурите на „Воля“ преди избори и фалшификации на техни резултати.

Ние се гордеем с нашия резултат и с нашите структури и минаваме в партизанска война. Когато дойде моментът ние да получим в бюлетина на ЦИК резултата, който сме изкарали, ще направим тази промяна, която всички очаквате, заяви Веселин Марешки.

Попитан дали може да се очаква сближаване между „Воля“ и „Атака“, Марешки заяви: „Може да очаквате сближаване между нас и ГЕРБ. В крайна сметка, който е с ГЕРБ – подкрепя цигански гласове, печели. Джамбазки го взеха от едно момченце и за 5 г. в евро парламента го излъскаха. Смятам плътно да се залепим за ГЕРБ. Надявам се да разбирате сарказма ми. Нас на колене няма да ни поставят. Това можете да си го запишете. Всеки, когато сутрин стане, е много важно да не му се повдига от това, коевто вижда в огледалото. Ако това се случи, България ще стане земен рай, както се пее в химна, каза още Веселин Марешки.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук