Марешки : Аз съм, като Навални, но в България!

0
1596198388 screenshot2 full1
Източник : Новини.бг

С Валери Симеонов отдавна коментираме темата за коалиция.

Аз се дърпах да вземем в коалицията ВМРО, заради скандалите с паспортите.

Имах съмнения доколко ВМРО са полезни за тази коалиция. Валери Симеонов настояваше ВМРО да са част. Това заяви Веселин Марешки в студиото на „Неделята на Нова“.

Според него някой се стреми да раздели патриотичните формации: „Ние загърбихме нашето его, за да дадем на хората възможност да гласуват за партии, които мислят за обществото.“. Той посочи, че с партньорите си имат разлики – „Воля“ не би подкрепила разходи за отбрана преди разходи за образование.1584691437 yavvv1

Марешки коментира акцията на Христо Иванов като заяви, че трудно може да бъде уязвен в корупция от „провалени политици“. Като негов успех той посочи намаляването на цените на горивата.

Лидерът на „Воля“ припомни, че партията му е против закупуването на самолетите F-16: „Ние не считаме, че когато хора мизеруват, трябва да даваме пари за ненужни железа. Никога не съм се обявявал срещу НАТО, а само казах, че българският народ никога не е бил питан.“. Той изрази мнение, че България трябва да получава повече от НАТО.

По темата с Навални Марешки каза: „Аз съм в същата позиция като Навални. В Европа никой не се обявява обаче в защита на Марешки.“

Той обвини, че ДБ е съдействала българите в Канада да не могат да гласуват. Това, което обединява НФСБ и „Воля“, е целта за постигане на безплатни лекарства за пенсионери и ученици. Марешки заяви, че неговите аптеки ще продават лекарство срещу COVID-19 за 66 лв.

Относно разделянето на патриотичния вот между различните формации лидерът на „Воля“ каза: „Мая Манолова, Христо Иванов, Александър Томов изгониха младите хора, които се върнаха от чужбина, за да стават те депутати сега.“ Всеки, който лъже хората, трябва да носи наказателна отговорност завърши Марешки.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук