Кремъл пусна снимка и видео от срещи между Кадиров и Путин, ама без дата!!!

0
330
f64d5e9afdfb4fcc89edbf0cf16bf9bc 0 8b0999c2cf9d44bd8f346659afa98e23[1]
Фрогнюз. Снимка : БТА

След като започнаха упорито да се въртят слухове за здравословното състояние на чеченския лидер Рамазан Кадиров, Кремъл публикува снимки от среща между него и руския президент Владимир Путин.

Новината за срещата съобщи говорителят на Москва Дмитрий Песков. По време на разговора руския президент дал висока оценка на личния принос на Кадиров и неговия екип за динамичното развитие на региона, информират от държавната агенция ТАСС.

Всички се чудеха дали Рамазан Кадиров е жив. Преди няколко дни чеченският лидер публикува съобщение в личния си канал в Telegram, в което заяви, че се гордее със сина си. Никой обаче не го е виждал публично. Не е ясно и дали публикуваната от Кремъл снимка в действителност е автентична.

Публикувано е и видео, включително в канала на Кадиров, но не е ясно кога точно е била проведена тази среща и дали не става дума за стар клип. Потребители в социалните мрежи спекулират, че чеченският лидер всъщност е мъртъв.

Миналата седмица Кадиров пусна публикация в Telegram, в която каза, че е добре и причината да пътува до московска болница е била, за да посети болен чичо.


ADS