Кмета на Бургас махна пейките от парковете! Видео :

0
83
1585477186212601
Източник : Флагман

Лично обиколих парковете на Бургас, за да предупреждавам хората, които се събират масово по пейките, да не го правят. Отвръщаха ми със смях и дори с нецензурни думи. Това каза с огорчение кметът Димитър Николов по време на поредната акция по премахване на пейки от парковете в града – този път край скейтпарка в жк „Изгрев”.            95d23f650e4691d1d0dcd3169d882a871От няколко дни вежливо молим хората да не се събират по улиците, особено в парковете. Не се приема на сериозно. Предпочитам обаче аз да съм виновния, но пък да предпазим съгражданите си от разпространение на болестта. По смисъла на приетия наскоро Закон за извънредното положение, за нарушение на забраната се предвижда и солидна глоба, а всяко ваше излизане и събиране на групи повишава значително риска от това да се заразите”, коментира кметът Димитър Николов.

555 11
Снимка : На морето.

Той обясни, че колкото повече мерки се вземат за ограничаването на социалните контакти, толкова по-предпазен ще е градът от заразата. Кметът гарантира още, че след като извънредното положение бъде отменено, пейките по парковете ще бъдат монтирани на старите си места в рамките на ден.

„Смятам да поканя повече служители на полицията в града, за да информират хората в Бургас за опасността и да следят за спазването на правилата”, разкри още Николов.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук