18.1 C
Бургас
неделя, юни 20, 2021
- Реклама -
дом Крими Каскета е пътник! В държавата ври и кипи от корупция, а Гешев...

Каскета е пътник! В държавата ври и кипи от корупция, а Гешев е на кафе с Митко в Пловдив!

1
1622802546 194958372 264223025450209 6194346328790974266 n1
Източник : Блиц.бг

Обвинител номер 1 е в Пловдив инкогнито, като заедно с Румен Попов са се срещнали с нашумелия пловдивски търговец на чорапи Митко

Изненада! Иван Гешев отиде тайно в Пловдив и седна на кафе с... СНИМКИ
Главният прокурор  Иван Гешев и окръжният прокурор Румен Попов бяха снимани да пият с Митко с чорапите. Обвинител номер 1 е в Пловдив инкогнито, като заедно с Румен Попов са се срещнали с нашумелия пловдивски търговец на чорапи, съобщава Trafficnews.bg.

Тримата са били седнели в заведение край Пешеходния мост, а пловдивчанин в групата „Забелязано в Пловдив – новинар” ги е снимал.

Това се случва седмица след протеста на пловдивчани срещу собственика на заведението в Капана, който нападна Митко. Ивайло Пенов бе арестуван, като прекара четири денонощия в ареста, преди да бъде пуснат под гаранция.

Капитан : В държавата ври и кипи от корупция, САЩ ни предупреждават, а от ЕС пристига комисия да разследва корупцията у нас, а каскета седнал с Митко чорапа на кафе! С това съвсем не казвам, че на Митко не трябва да се обърне внимание!
Напротив, всяко действие на самозабравил се бизнесмен трябва да бъде наказано, но тук нещата са ясни и това е работа за районен прокурор! А главният прокурор трябва да разследва обявените от САЩ за корумпирани бизнесмени, както и прословутата Мата Хари и кюлчетата!
Но явно бабите на село, които биват ограбвани и Митко чорапа са приоритета на главния прокурор! Това означава само едно : Каскета усеща , че е пътник и се опитва да имитира дейност, но тя е за начинаещи прокурори, а не за главен!
Впрочем, както продължава да се прави на заспала лисица , скоро няма да е главен, а може и да не е вече прокурор!

 

 

 


- Реклама -

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук