Караянчева за 13 000 лева заплата , Мерцедес и салтанати, ще преглътне не само ПКП!

0
110717657 183256303230722 6304796526278798119 o1
А за ПКП вярваш ли му?

Преди дни в Народното събрание се разрази весел екшън! Аджамията политик от Герб Калин Вельов в желанието си да блесне  пред своите обяви буквата „П“ за опасна в кампанията, щото при произнасянето й се изхвърля много мъздух! Даде и пример с абревиатурите БСП и ДПС.

Веднага Мустафа Карадайъ, който според мен не блести с много ум, но е опитна лисица в парламента го репликира с : “ А абревиатурата ПКП влиза ли в тази група“? С тези изказвания двамата влязоха в мрежите, но определено Мустафата го затапи!

И тук се откроиха няколко интересни неща!

Първо : Когато Вельов се гъбаркаше от трибуната,  Караянчева се  хилеше, като маймуна на която белят банан!

Второ : Когато Карадайъ му го върна, усмихнатото й лице се превърна в каменно, като на индианския вожд Винету!   Последва и реплика на председателя на парламента : “ Господин Карадайъ, това беше много грозно“!

Защо обаче Караянчева се разпозна в „ПКП“ и се обиди на Мустафата след, като лично Борисов обяви, че такова нещо не е казвал не стана ясно??? Ясно е обаче друго, че когато Борисов изтърси това нещо , г-жа Председателя се сниши и си затрая!

Затрая си, защото, ако беше постъпила достойно трябваше да поиска извинение от Борисов за обидата! Да поиска, ама как се губят 13 бона заплата, салтанати и място в следващите листи??? Това госпожо Караянчева, раболепието Ви е по-грозно от простотиите на Бойко! Ето за това Борисов е хубав, а Карадайъ „грозен“!                                                               https://youtu.be/rsRc6lHV5YM


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук