Калинките на Герб почнаха да реват и да вият, като гладни вълци на силна луна!

0
960 540 luna vylk1

Колко ли , ще продължи това щастие? Всеки ден най-различни другарки и другари от Герб се скъсаха да реват! От бивши депутати, през ужасени мисирки и треперещи калинки!

Разбира се тон дадоха двете „вълчици“ на Бойко! Професионалната Кърджалийска гугутка и онова „врабче“, което на времето се нарече тежката артилерия на Герб! Вчера през целия ден скачаха, като диваците на Q Anon в Америка! 6817011

Цялата некадърна кохорта, която до сега беше на баницата трепери за хлебеца си! Понеже повечето са на шуро-баджанашка експертиза и нищо не могат да правят освен да цоцат от държавната крава, сега ги втриса!

Ами на свободния пазар или трябва да си умен, или да си работлив? Да познавате гербер, който да притежава тези две качества? Уважаеми дами и господа от Герб, които изпаднахте от копанката-спокойно!

Сезон, ще има и се търсят готвачи, сервитьорки и камериерки! Някоя по-засукана може да я вземат и за рецепционистка! Сега отварят и баровете, така, че, ще има места и за барманки!

За компаньонки не говоря, щото такива трътлести задници сте отпрали, че ще изгоните клиентелата! Така, че спрете да ревете по цял ден, ами се записвайте на курсове за готвачи и сервитьорки!

Бате Бойко не го мислете, толкова пачки и кюлчета е спестил, че може да не бачка цял живот! Айде на курсовете, че и в туризма, ще се запълнят скоро местата! Да не почнете да виете, като гладни вълци към луната, че ще Ви се смеят чакалите!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук