Каква незабравима Коледа ми се стовари на главата?

0
dyado koleda
Дядо Коледа

Никога не съм предполагал, че ние българите можем да бъдем толкова добри, човечни и отзивчиви! Да взема с неразумната си глава да напиша във фейса публично, че ще се ваксинирам!

Няма да обръщам внимание на некултурните хора, които ме засипаха с епитети! То не бях овца, говедо, братовчед на Бил Гейтс, замаен от самолетни газове и самоубиец! Добре, че все пак некултурните хора у нас са „много малко“! Аз обаче съм поразен от другите хора-от добрите, прекрасните и самопожертвувателните! Всички те, от роднини, приятели, познати, че и съвсем непознати заявиха, че ми подаряват своята ваксина!

Представяте ли си-„своята“! Даже с риск да се разболеят, те мислят за мен! Такава саможертва да си подарят най-нужното, което нито е тяхно, нито са го платили не съм очаквал! Сега се чудя как да кажа на проф. Кантарджиев, че 300 бр. от ваксините са мои? Отделно от това се чудя от къде да купя фризер на -70 градуса, щото и пари за него нямам?

Пък и да ми го даде някой, за чий ми са толкова ваксини? Голяма грешка направих. До година декември, ще напиша, че имам запек! Барем някои милостиви хора да почнат да изпращат “ Дуфалак“ , че да се пробвам да го продам на аптеките на половин цена! Само се притеснявам, че като трябва да го купят, не се знае дали някой, ще подари? Щото сега като е безплатно всеки подарява! Все пак благодаря Ви мили хора! Стоплихте ми сърцето и искренно ме забавлявахте по Коледа!                                                                                                 Вуйчо Страхил.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук