Как баш антиваксъра Костадинов от Възраждане сам се набута в оркестъра?!?

0
133
kostadinov bgnes 241

Днес прочетох един пост във Фейсбук на председателят на Възраждане К. Костадинов, който ме впечатли много. Впечатли ме с това, че баш антиваксъра се опитва да защити една теза, но примерът, които сам дава го опровергава! Но да започнем с публикацията на Костадинов :

Костадин Костадинов 

„От доста време насам ми прави впечатление, че нашите т.нар. медии някак срамежливо отказват да съобщават броя на хората, починали от коронавируса въпреки, че са били ваксинирани.
Едва ли причината е морал и свян, на фона на бруталните им репортажи от болниците, целенасочено създаващи паника и психоза сред населението.
Затова наш екип се постара да извади данните от държавния регистър, и сега, в името на осведомеността (както обичат да се аргументират т.нар. медии) ще видите какво показват числата:
1. По официална информация от egov.bg за периода 01.01.2021 до 27.11.2021 са починали 564 ваксинирани срещу коронавируса човека“.

Капитан : Приемаме цифрата написана от Костадинов за вярна. Само, че незнайно защо той не споменава общата цифра на починалите? А тя по официални данни е над 28 000 души от началото на пандемията! Разбира се в тази цифра влиза и 2020 година, но както и да се смята това само потвърждава безспорният факт, че 95% от починалите от Коронавирус са неваксинирани!!!
Ето тази цифра Костадинов срамежливо пропуска! А тя е нопровержимо доказателство, че ваксините пазят от тежко боледуване и летален изход! Никой учен никъде не е казал, че ваксинирани хора не могат да се заразят! Но при цифрата 95% починали от Ковид неваксинирани някои просто трябва да се замислят!
Вместо да се замисли обаче, Костадинов продължава с психозата си в стил Кашпировски :
„Може ли  да бъдат наречени ваксини експерименталните субстанции на фармацевтичните компании, които ни пробутват срещу грипа, при наличието на посочените по-горе показатели?
Отговорът на този въпрос оставям на вас. Аз отдавна съм си отговорил.“
Сега Костадине, ще ти отговоря и аз : Позволявам си да се обърна към теб на „ти“, защото се познаваме лично от 15 години и даже сме работили заедно за една кауза, която за съжаление бившите патреоти предадоха!
Напълно съм наясно, че ти не вярваш на нито една дума, която казваш, или пишеш за ваксините! Не вярваш, защото не си природно тъп, а си достатъчно интелигентен и умен за да виждаш, че ваксините може да не са панацея, но определено помагат!
Лошото е, че заради повече гласове на изборите яхна антиваксърската вълна и с това, ще увеличиш болежките  на много хора, които ти повярваха! Не може човек да гради собственото си благоденствие върху страданието на хората! Знам, че няма да се извиниш , но поне се засрами!
                                                                                             Ангел Божидаров.