Извънредно! Наръгаха млад мъж на оживена спирка в центъра на Бургас заради жена!

0
2538
1600873738773071
Източник : Флагман автор : Светлозария Кидерова.

Кървавата драма се разигра пред десетки граждани, чакащи на спирката пред Новата поща

Мъж на около 30 години бе намушкан смъртоносно след кървав екшън на оживена автобусна спирка в центъра на Бургас. Мястото на инцидента е кръстовището на Новата поща, пред парадния вход на Свободния университет. Според свидетели – двама таксиметрови шофьори, покрай спирката, по тротоара, бутайки велосипед, минавал млад мъж. Той бил засечен от друг, на видима възраст – негов връстник, който внезапно се изправил, когато го видял, лицето му потъмняло от злоба и започнал да псува.

Велосипедистът опитал да избяга, яхвайки колелото, но след около 20 м бил застигнат от летяща бутилка, пълна с бира до половината. В това време по трилентовата улица в посока бул. „Сан Стефано” е било пълно с чакащи на светофара коли. Само минута по-късно, велосипедистът направил обратен завой, върнал се на мястото и започнал да забива нож в тялото на обиждащия го преди това.

„Гледката беше толкова страшна, че аз се обърнах с гръб и не исках да гледам, хората се разбягаха, раненият беше в много тежко състояние. Чух, че става въпрос за жена, която двамата не могат да поделят. И двамата имаха вид на хора, които се друсат. Поведението им беше повече от ненормално”, каза един таксиметровите шофьори, който продължава да дава показания.

Линейка на Бърза помощ откара пострадалия в УМБАЛ-Бургас. Под козирката на спирката се виждат две локви кръв.

Издирват велосипедиста с ножа, който се е отправил към главната ул. „Александровска” надолу.

Пластмасовата бутилка с бира полетяла над този черен Нисан и
се е пръснала в средната лента на уличното платно между автомобилите

 

 


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук