Изгонената от партията на Слави Трифонов цъфна, като водач на Герб в листата за Видин!!!

0
orig1 9
Източник : Днес.дир.бг

„В листата на ГЕРБ съм, гражданска кандидатура, приела съм поканата и ще водя листата във Видин. Лично ще отговарям за всеки един от хората, които са подредени в тази листа“. Това заяви пред bTV Росица Кирова от гражданското сдружение „Единни за Видин“.

Тя беше координаторка на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ за Видин, но бе уволнена през септември миналата година, след като се появи снимка от среща с премиера, на която обсъждала с него бъдещето на пътя Видин-Монтана.

„Не съжалявам за кафето с Борисов. Всъщност аз го помолих, за да се уговорим за старта на втория етап на строежа на прохода „Петрохан“, призна Кирова.

Преди два дни видинчанката отново бе с министър-председателя, този път при проверка на строителството на пътя Видин-Ботевград. Тогава Бойко Борисов отправи предложение към нея да оглави листа на ГЕРБ, за да „контролира от парламента“.

Водих разговори с премиера и обясних какви са условията, при които бих могла да приема подобно предложение„, обясни тя.

Според нея Борисов поема риск с тази покана.

„Никога не съм твърдяла, че съм човек, който ще престане да бъде критичен“, отбеляза Росица Кирова. „Имаме сериозен проблем с инфраструктурата в България. Никой не си дава сметка, че за 21 век тя е изключително необходима и там, където я няма – развитие няма“, коментира още Росица Кирова.

Богат човек съм – имам две прекрасни деца, много приятели, много съмишленици и страхотни съграждани“.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук