Империята на най-силните руски вещици прокле враговете на Путин (видео)!

0
ruski veshtitsi
Източник : Оф Нюз

Окултната организация на вещиците от Руската федерация „Империя на най-силните вещици“ проведе специален обред за благоденствие на Русия и лично на президента Владимир Путин, съобщава Настоящее Время.                   Медията дори публикува видео от ритуала на магьосниците, всичките с черни наметала и с книги със заклинания в ръце.                                                            Вещиците решили, че въпреки че руският президент на последните избори получи 77 процента от гласовете, страшно много се нуждае и от магическа подкрепа.

Обредът е бил воден от потомствената вещица и основател на организацията Альона Полин, уточнява Настоящее Время.

Наш дълг е да подкрепяме държавата, правителството и Путин, казва една от вещиците в репортажа, а друга уточнява, че Владимир Владимирович в тази тежка обстановка трябва да бъде пазен от враговете. Защо обстановката е тежка, кои са враговете и какво му правят на силния човек в Кремъл, магьосницата Ирина не може да обясни.

За путиновите зложелатели и врагове по време на „магическия кръг“ прозвуча и проклятие от вещерската главатарка Полин, повторено от колежките ѝ в организацията.

           Капитан : Някои от тези Вещици стават, ама не да кълнат, а да …..!

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук