Илиян Василев: Копейковците предпочитат да се асоциират с убийците на Навални, с палачите!

0
120
ilian vasil1

Не мога да бъда част от едни хора, които поддържат  Възраждане, които са на посещение в Москва и то точно след убийството на Навални от Путин. Не случайно вчера ги нямаше при паметника на Левски.

Чуйте какво пише Навални от затвора: „“Всичко е наред. Това е исторически процес. И Русия преминава през него и ние преминаваме през него заедно с нея. Ще стигнем (вероятно) до него… Аз се справям добре и не съжалявам за нищо. И вие не съжалявайте и не се разстройвайте. Всичко ще бъде наред. А дори и да не стане, ще се утешаваме с това, че сме били честни хора“

Да ви напомня за казаното от Левски, че „ние сме във времето и то е във нас“. И Ботевите стихове за честността в битката за правда и свобода.

За това и Копейковците предпочитат да се асоциират с убийците на Навални, с палачите и затвора. Те и нас ще затворят ако някой им даде власт. Слава богу че са маргинали и ще си останат такива.

И каквито инструкции и пари да получават от Москва, няма да успеят в страната на Левски и Ботев, ще си останат чуждо тяло.                                                             Защото досега бяха безполезни, но вече са вредни за България!

                                                                                            Илиян Василев, Facebook


ADS