И днес Борисов си плещи каквото му каже кораба майка!!!

0
68
768x432[1]
Днес.бг

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас, по традиция той направи това в Банкя. Борисов избра хартиената бюлетина, за да гласува.  Пред училището той бе посрещнат с аплодисменти от симпатизанти. Борисов поздрави членовете на СИК и заяви, отговаряйки на въпроса с какво ще гласува: „Докато не намерят ролките, с хартия“.“Докато не намерят ролките, с хартия“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, попитан за кои избори ще гласува и как с бюлетина или машина, пише Блиц.

„Очаквах, че ще ме питате за какво ще гласувам. Питайте ме и мен като другите. Гласувах да не ви взимат по едно левче от горивата, да не плащате по 30% на посредниците, контрабандата да не се вихри. И да не се даде на Нинова да върви по кешовите потоци. От сутринта слушах само заклинания. Само Доган каза, че няма да е стабилно.

Да се съсредоточим върху европейските избори. Те са много важни. Следващия месец стабилните държави ще участват в избора за ЕК, външен министър, европейски съвет, много е грозно да ходи служебен премиер. Затова гласувах. Гласувах да се спре тоя кеш последните 4 години. Да започнем да изпълняваме обещанията си. За Струма, Хемус, Търново-Русе. Разбира се нещо стабилно, за да може България да се върне на мястото, където е била и да се чува нейния глас“, каза на излизане Борисов.

„Вчера страшно се забавлявах. Нали всички сме каратисти, футболисти. Този гларус, позьор с тази снимка. Майка ми викаше: Каквото човек сам си направи, никой друг не може. От месеци казваме, че само с ДПС ням да правим правителство. Това не попречи на ПП да си изградят кампанията върху това. Формулата е кешовите потоци. БСП, Възраждане, ПП.

След като Асен Василев каза, че вървят към Корнелия Нинова, това чухме, негови глас. А те не отрекоха, че такива кешови потоци са се формирали.

След като видяхме пудели, пък било и кралски с такива пачки. Браво на американските експерти, че им обраха парите. Такъв слаб пиар, нямаше ли кой да им каже от близките хора.

 Затова е много важно днес българите да гласуват, от всички партии. За да има легитимност. От заклинанията от сутринта аз не виждам как ще се състави правителство. Ние не можем с ДПС. „Възраждане“ казват или сме ние, или никой“, каза о

„И аз мечтая за България, в които няма кешови потоци. Добре, глобете ме. Цяла кампания ми използвах името“, каза Борисов, отговаряйки на упрек, че споменава всичките политически партии в деня на изборите.

„Първо, съгласен съм с Христо Иванов, че резултатите от изборите имат значение. Нека да изчакаме. Моля главните ви редактори да не ви пращат по централите. Докато не излязат крайните резултати от ЦИК, ГЕРБ няма да дава изявление.

Нека да не ви мъчат по кьошетата. Мария Габриел няма да взима папката с мандата. Може и аз да я взема. Изборите не са свършили, резултатите ги няма. Откъде на къде говорите така. Ако социолозите лъжат. Ами ако откраднат изборите с ролките. Ако фалшифицират изборите, както каза Ваня Григорова“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Новите избори ще бъдат като днес. Би било огромна глупост, но ако българите желаят промените и глупостите да продължат промените и всичките тези неща, които изброих, да не гласуват. Аз компромисите си ги направих преди 11 месеца. Дадох на втория да управлява с един наш министър.

Редно е те да ни върнат жеста и 11 месеца да управляваме с един техен министър, може и външен. С кое право тези най-малки искат да са пак същите?! Искаха да грабят, защото искаха кеш. Айде, хубав ден!“, заяви емоционално Борисов, коментирайки , дали може да има компромис с правителството.


ADS