Господин Кацаров, ако бях на Вашето място днес щеше да има дисциплинарни уволнения!

0
96
kacarov st1

Бесен съм! От няколко дни се рекламира, че от днес 24.11.2021 г. се отваря национален телефон за информация на гражданите по всички въпроси за ваксините.

Да оставим настрана, че това трябваше да се направи преди 2 години и да видим какво е положението днес? Музика! Да, да на този телефон може да слушаш музика, но не и да зададеш въпрос, който те интересува!

980x551 15880949011
02 930 14 45.

Не знам какво е това идиотско хрумване, но то още веднъж поражда недоверие у гражданите! Сега, като научат антиваксърите и , ще се скъсат да се подиграват на министерството!

Малко бяха безмозъчните и налудничави глупости за „чиповете“ на Бил Гейтс и „отровни газове“ от самолети, а сега и тази безхаберна постъпка!

Да Ви обяснявам ли, че на такъв телефон трябва да има първо свободен сигнал и, ако лекарите говорят, това да се съобщава на гражданина с “ Моля, изчакайте“!

Така само с музика хората не знаят да чакат ли обаждане на лекар , или цял ден да слушат музика? Крайно време е г-н министър в нашата държава всеки да носи отговорност за простотиите и некадърността си!

Затова, като Ваш работодател Ви нареждам да проверите кой, или кои са некадърниците, които сътвориха тази простотия и да започнете с дисциплинарните уволнения!                                                                                                                                                           Капитан.