Господ, или Аллах прати хабер на Доган? Сараят му в парк Росенец до Бургас гори..!

0
259
saraya v otmanli
Сараят на Доган в парк Росенец край Бургас! На 100 метра от морето не може да се строи!

Гори цяло крило на Сарая на Ахмед Доган в парк Росенец на морето до Бургас!

След като достъпът по суша до Сарая беше ограничен, журналист на Флагман.бг стигна до имението…по вода.

Размерите на огнената стихия са внушителни. Вижда се, че не просто гори покривна конструкция, а едно от крилата на имението.

 

Не е ясно дали пламъците не са се прехвърлили и върху основната сграда, а най-притеснителното е, че само на 500 метра е Нефтобаза „Росенец“.
Гори цяло крило на резиденцията

На място има много огнеборци, както и десетина доброволци, които помагат в потушаването на огнената стихия.

Както по-рано днес съобщихме слабото налягане пречи на пожарникарите да потушат огъня по-бързо. Към мястото постоянно хвърчат водоноски, но кога ще бъде локализиран огънят, е трудно да се прогнозира.

Според неофициална информация, с която разполагаме, пожарът е обхванал гаражите и помещенията, използвани от работниците.

Много е вероятно да е имало скъпи коли, които сигурно вече са изгорели.

 

                         Капитан : До тук материала е на Флагман.бг , като само заглавието е наше! Защо казваме, че Господ, или Аллах пратиха този хабер на Доган? Със сигурност да го вразумят малко! Не маже да отнемеш единствения път към морето от бургазлии за да се шириш, като Паша сам на плажа и да не ядосаш „ония“ горе!                                    Не може човек да е толкова алчен и да иска сам да е на плажа, а хората да гледат морето на снимка! Доган дори и без много да е работил е богат и, ще възстанови щетите. Въпросът е, ще си вземе ли поука от „хабера“, който получи, защото ако не го направи може да ядоса повече небесните сили! А тези, които изпълниха поръчката и му гласуваха подаръка да гледат добре! Защото хората казват, че Господ забавя, ама не забравя!                                                                                                                 За читателите, които не знаят за пътя, който бургаските съветници подариха на Доган : Гледайте горе в дясно предаването “ 5 Бала “ на тема “ Пир по време на чума“!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук