Главният прокурор е уличен в писане на съобщения с пиара на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, докато тече заседанието на правната комисия в днес.

0
b8b90f52 ecbb 480a 9862 3f21026f08691
Източник : Фрогнюз

Главният прокурор е уличен в писане на съобщения с пиара на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, докато тече заседанието на правната комисия в днес. Депутатите Явор Божанков от БСП и Николай Хаджигенов от „Изправи се.БГ! Ние идваме“ разпространиха снимка, за която твърдят, че е на Иван Гешев.

От снимката се вижда онлайн разговор с контакт на име „Pi ar Sevi Boiko“. ГЕРБ защитаваше позицията на главния прокурор и се обяви против закриването на специализираните съдилища и прокуратури, както и срещу отнемането на Бюрото по защита от контрола на Гешев.

 

“С мъка признавам, че никой не е направил повече за съсипването на Борисов и ГЕРБ от Иван Гешев. Свали ГЕРБ от власт. Стана обединителен фактор за политически несъвместими субекти.Днес с чата си по време на комисия с ПР-а на Бойко заби поредния пирон. С този едър шрифт и изчерпателното описание, Гешев заслужава едно голямо браво. Браво, Иване!“, написа Божанков.

 

 

По време на заседанието депутатът от БСП на няколко път призова за прекратяване на дискусиите и гласуване на законопроекта за закриване на специализираното правосъдие, но това не се случи.

 

Същата снимка публикува и Николай Хаджигенов. „Докато обсъждаме закона за бюрото не само герп/дпс са се пльоснали по корем. Главния каскет на република също, докладвайки своевременно на КОЙ? Правилно. На „Pi ar Sevi Boiko“Да си знаете, не друго“, написа Хаджигенов.

 


- Реклама -