Експерт за Фрог: Как Меркел и Макрон жертват обединена Европа?!

0
makaron i merkel
Източник : БГНЕС
Макрон няма как да не бъде щастлив, след като трима френскоговорещи бяха избрани на четирите най-високи постове в Европа и системата с преварително посочения кандидат беше победена. Макрон, който беше обявил война на режимите от Източна Европа, които той смята за недемократични, отхвърли Вебер, който е известен със своята по мека позиция по въпроса и прокара кандидат, който отговаря на неговите идеи за по-интегрирана и зелена Европа.

Макрон, който беше обявил война на режимите от Източна Европа, които той смята за недемократични, отхвърли Вебер, който е известен със своята по мека позиция по въпроса и прокара кандидат, който отговаря на неговите идеи за по-интегрирана и зелена Европа.

Така се стигна до предложението това да бъде Урсула фон дер Лайен, която е жена, говори френски, но е германка и може да прокара идеите на Маркон на немска почва, нещо, което френски кандидат няма как да стори. Това изглежда устройва и Меркел, която пък високо ще възнагради лоялността на Лайен. Шеф на Еврокомисията е чудесен начин за пенсиониране.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук