Депутат от Герб се подигра с БСП и ДПС, но репликата на Карадайъ го прати в нокдаун!

0
9b40eb8c81902f9f659b7e5192fdbe651

Опит на депутата от ГЕРБ Калин Вельов „да разведри атмосферата“ в Народното събрание днес предизвика остра дуплика от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ. Словесният дуел между двамата се превърна в един от най-споделяните клипове във Фейсбук, гарниран с множетсво критични коментари към допускането на подобен стил общуване в пленарна зала.

„Обикновено думи, които съдържат „П“ и които биха скандирани на срещи като „БСП“ и „ДПС“ са опасни за здравето, каза Калин Вельов. Той ги даде за пример като „букви, които изхвърлят много въздух. За съжаление, при пандемична обстановка това предизвиква изхвърляне на слюнки и е опасно за здравето“.

„Абревиатурата ПКП влиза ли в категорията опасни за здравето думи?“ – репликира го председателят на ДПС.

Намеците за аудиозаписите, за които опозицията твърди, че свидетелстват как премиерът обижда председателя на парламента Цвета Караянчева, видимо я огорчиха и тя не скри възмущението си с думите: „Това беше толкова грозно!“

Повод за размяната на реплики стана предложението на ДПС да бъдат разрешени предизборните събрания при правилата за театрите, което беше отхвърлено.

                                                                                                                                                     Капитан : Получи се „каквото повикало, това се обадило“! Калин Вельов, ако беше опитен би трябвало да предвиди такава реплика. Аз никога не съм мислил, че Карадайъ е умен, но трябва да му се признае, че направо хвърли в нокдаун опонента си с тази реплика!

Самата Караянчева мисли няколко секунди и обяви от трибуната : “ Нямам думи-това беше толкова грозно!“ Ами като се възмутихте днес госпожо председател, защо не реагирахте така след като авторът на това изречение го изрече??? Защото взимате 10 бона заплата, или защото нямаше да сте в следващата листа???


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук