Ден 136! Протестиращи пред НС зоват : Борисов, оставка!

0
protest 136 11

Стотици вече са пред НС на поредния антиправителствен протест
Протестиращи започнаха да се събират пред сградата на НС с искане оставката на кабинета „Борисов“. Малко след обявения начален час, на площад „Народно събрание“ вече има стотици хора, недоволни от управлението на страната.

С днешното събитие, което е обявено за общонационално, ще се отбележи  и 136-я ден на антиправителствените протести. Събралите се вече скандират „Оставка“ и „Борисов е позор, оставка и затвор“. Пред сградата на НС има много полиция.

                             17,35 часа:

Протестът беше официално открит с химна на страната.  Водещ припочни, че протестът  се провежда по мотото: „Единни ще победим“.

                   17, 45 часа:               Отец Дионисий взе първи думата:

Горди българи, честит да е днешният празник на християнското семейство и християнската младеж.

Според „Репортери без граници“ страната ни е 111-то място, а според действителността, е на онова, което е след последното. Българската журналистика не се бори срещу това да е на последно място, особено в лицето на трите големи телевизии. От мен шапка долу към всички българи, които сте на площад „Народно събрание“. Поклон.

136 дни си станахме едно семейство. Всички ние  туптим с едно сърце. Силата на един протест е или в числеността, или в неговото постоянство. Преди три дни на стълбите на пловдивската болница издъхна българската държава.  Бойко Борисов е българоубиец. Долу! Правителството му, имащо за социален министър адаш на сатаната, защото Деница, означава Сатана, долу!

Българите вече не живеят в България. Имаме правото на тази престъпна власт да кажем: Долу, веднага и оставка днес!

17,35 часа:

Протестът беше официално открит с химна на страната.  Водещ припочни, че протестът  се провежда по мотото: „Единни ще победим“.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук