Чудо : Прокуратурата започна проверка по случая Илчовски-Ангелов!

0
orig1 5

Прокуратурата започна проверка по повод изнесените твърдения в комисията, която проверява как са изразходвани държавни пари в последните 10 години.

За БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева заяви още, че действията на държавното обвинение започнали преди няколко дни. В конкретния случй ще бъдат проверявани твърденията на двамата бизнесмени – Светослав Илчовски и Иван Ангелов.

В петък, на изслушване в парламентарната комисия, Светослав Илчовски каза, че е бил изнудван и рекетиран за пари от управляващите и фирми, свързани с хора на ГЕРБ. Иван Ангелов заяви, че ще даде Илчовски на прокуратурата, защото непрекъснато лъже.

„От няколко месеца сме в предизборна кампания, в прокуратурата постъпват много сигнали, които проверяваме“, каза още Милева.

Казусът е много интересен, защото е безспорно, че тези хора са били в компанията на Борисов в различни ситуации! На Илчовски със сигурност му е ясно, че от тук нататък има два пътя.

Или вади някакви доказателства и някои хора тръгват към бай Ставри, или не може нищо да докаже и, ще го осъдят за клевета! Самото осъждане няма да го събори, щото 3-5 хиляди лева за него не са проблем, но вече никой няма да му вярва и да иска да работи с него! Ясно е обаче едно нещо :

На него , а и със сигурност на много други хора, които са принудени да плащат вече им е писнало! И тук не говорим само за директен рекет, а и за все по-непосилните комисионни при обществените поръчки!

Точно заради тези комисионни сега се ремонтират доста пътища пак от нашите пари! Защото, като ти вземат печалбата във вид на комисионна, за да изкараш печалба трябва да икономисаш от материали, щото от труд не може!

Това е и главната причина чуждите инвеститори да ни заобикалят, защото още при посрещането вместо „добър ден“ им се казва „Знаеш как е“! И те знаят, щото при тях е 2-3 максимум 5%, а тук като ги блъснат с 30-40% и сбогом Гергино!      Капитан.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук