Честито : Българин спечели титлата Мистър Гей Европа 2019!

0
5
mistar gey
Източник : Флагман

Българин е обявен тържествено за Мистър Гей Европа –  2019, съобщават с гордост родни медии. След поредица лоши новини – че сме били бедни, имали сме висока смъртност и ниски пенсии, ето че се появи светъл лъч в мрачния тунел на българската действителност.

Може да сме голи и боси, но имаме красиви гейове! Ако перифразираме стария социалистически лозунг:”Нашите болни – най-здравите болни в света”,  той ще звучи така: ”Нашите педерасти – най-големите педерасти в Европа!” 31-годишният Александър Петров отвя конкуренцията и взе титлата, обявиха във Фейсбук организаторите на конкурса.

Той се състоя по време на културно събитие №1 в Германия – прайда в Кьолн, където хиляди млади, красиви, възторжени и усмихнати педерасти и лесбийки показваха на света своите задници, своя позитивизъм и модерност, а посолства, консулства и други институции ги приветстваха, за да покажат на назадничавите умове, че ЛГБТ-то е новата сол на земята, в тях е Пътят, Истината и Живота!
Участниците в състезанието се подложили на осем различни предизвикателства. За жалост организаторите не са включили най-голямото, девето, предизвикателство – чупене на орехи и бадеми с голи задни части. Нашият Александър спечелил четири от тях – предварително интервю, писмен тест, личен проект и фотогенично предизвикателство. Общият му резултат е 211 точки от 240 възможни. Вторият Матиас де Роувър събрал едва 198 точки. Къде са те, къде сме ний, драги зрители и радиослушатели!
Александър е завършил икономика. Учил е философия и психология. Работи в областта на хазарта.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук