Home Общество Бургазлии в шок от това, което натовари „паяк“-а край Солниците! ВИДЕО :

Бургазлии в шок от това, което натовари „паяк“-а край Солниците! ВИДЕО :

0
5
1655035850 1655035333552031

В сребристото „Пежо“ с две врати е пълно с дрехи и покъщнина, а от прозорците от шофьорската страна висят мокри дрехи

Общински „Паяк“ е вдигнал преди малко неправилно паркиран между Солниците и бургаския кв. „Сарафово“ автомобил, пише „Флагман“.

В сребристото „Пежо“ с две врати е пълно с дрехи и покъщнина, а от прозорците от шофьорската страна висят мокри дрехи, съобщават очевидци, които са успели да заснемат странната гледка, появила се по пътищата в Бургас днес.

 

Много е вероятно собственикът на автомобила още да не знае, че колата му е вдигната. Возилото изглежда като ползвано за „мобилна къща“ за лятото и е било паркирано за неопределен период от време край плажа, където явно е къмпингувал собственикът му.

От направените от бургазлии става ясно, че преди да бъде вдигнато от общинския „Паяк“, на предното ляво стъкло е имало залепена бележка за глоба заради неправилно паркиране. Реакция от плажуващия бургазлия обаче е нямало и това е наложило автомобилът да бъде репатриран. В момента той пътува към наказателния паркинг край ул. „Ген. Гурко“.

Интериорът на автомобила е пълен с натурии. Сред тях е много възможно да са и документите на водача, и на самата кола. Който и да е собственикът, много скоро ще бъде неприятно изненадан.