Братя и сестри : Сваляйте дрехите и грабвайте копията!

0
article 2640969 1E42310100000578 645 964x6411

Палачинката се обърна! Вече над 60% от българите заявяват, че ще се ваксинират.

Причините за това са две : Първо стана ясно, че вирус има и съвсем не е леко грипче, както твърдяха някои „Шамани“ с основно образование!

Второ, ортодоксалните антиваксъри с невероятните си лъжи и дивотии показаха на хората, че не може да се вярва на нито една тяхна дума! Просто пресолиха манджата с шантавите си теории!

И понеже лъжеха с невероятна страст и телешко задоволство, аз сега им съчувствам в тъгата по изгубената кауза да подлудят нормалните хора!

“ Братя и сестри от целия антиваксарият, губим битката! Хората вече не ни вярват на дивотиите! Направете нещо! Излезте пред ваксинационните центрове да протестирате срещу Сатанистите, които безжалостно бодат с игли и спринцовки неориентираното стадо овце, които искат да живеят спокойно!

За да привлечете внимание го направете дибидюс и се хванете на едно голо хоро! Не се притеснявайте, че ще Ви се смеят, Вие до сега с чиповете и отровните газове от самолетите достатъчно станахте за смях!

За по-автентично носете и плакати на Бил Гейтс, който дари 1.75$ млрд. за ваксините, но получи само хули и няколко индиански копия с, които да му прободете плакатите!

С такива копия диваците от индианските племена в Америка стреляха срещу железният кон, тоест влака, за да не ги ухапе! Да знаете, че ако не поведете хорото на недоволството през април пристигат 750 хиляди ваксини и целият Ви хаховски труд отива на вятъра!

Хората, ще се ваксинират и, ще останете само Вие на прицела на онова дето го няма, ама прати много в болниците- не е честно! На протест братя и сестри, сваляйте дрехите и грабвайте копията!                                                                                                                                                Вуйчо Страхил.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук