Бойко Борисов към родопчанин, който се обърна към него с “ Ваше високо благородие“! И аз съм селянин от Банкя, като тебе!

0
1577098945704821

Изпращаме успешна година, с голям ръст на икономиката. От папата до Белия дом дадоха добра оценка на България, похвали се премиерът, коментира Флагман.

„Изпращаме успешна година, с голям ръст на икономиката, стабилни резултати. От папата до Белия дом най-важните хора в света дадоха оценка на България, имаме етнически мир, а регионите са в растеж. Заводите работят…“, обобщи премиерът Бойко Борисов пред медиите в Михалково, където бе на инспекция преди откриването на готовата отсечка Кричим-Михалково-Смолян. Инвестицията в трасето е по ОП „Региони в растеж“ и е за над 52 млн. лв.

Борисов посочи, че корупцията се вижда  при кого е и даде пример, че сегашният път до Михалково е 38 км за 46 млн. лв., докато при управлението на социалистите са били изградени само 17 км, но срещу доста по-сериозната сума от 240 млн. лв.

Третокласният път е основна пътна връзка за жителите на Михалково, Кричим и Девин с град Смолян и к. к. „Пампорово“. Участъкът осигурява и бърз достъп до път І-8 Пазарджик – Пловдив.

„Ето я корупцията!“, възкликна Борисов и направи сравнението с предишното управление преди ГЕРБ.

Борисов коментира, че всеки нов път в Родопите отваря планината, особено към Гърция, а местните хора му напомниха, че от години чакат това, защото и без това в Смолянско единственият транспорт е на четири колела.

В родопското село, където премиерът пристигна с джипа си и зам.-регионалния министър Николай Нанков, го чакаха местни кметове от околните населени места заедно с бластния управител на Пловдив Дани Каназирева, председателя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова и депутат от региона, смета на Смолян Николай Мелемов.

Възрастен родопчанин пък посрещна джипа на премиера с обръщението: „Ваше високоблагородие“, пише Дарик.

Борисов обаче го скастри: „И аз съм селянин от Банкя, като тебе!“

После се здрависа с жените, посрещачки, които бяха довели внуците си, а при представянето си казваше: „Приятно ми е, Бойко!“

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук