Борисов : Заровете една дамаджана с алкохол и Б. Рашков, ще я намери веднага!

0
2
0000495848 article21
Снимка : БГНЕС Източник : Дир.бг

Бившият премиер Бойко Борисов иронизира служебният МВР министър Бойко Рашков и акцията преди ден в пловдивско, при която бяха открити 11 дамаджани алкохол.

„Гледай какви акции с дъх на миризма на алкохол. Какво Бойко Рашков може да намери. Да заровите една дамаджана, направо там ще отиде“, заяви той в Рибарица, където е заедно на посещение с Николай Нанков и Младен Маринов.

„Мъката им е голяма. Искаха да ни сгънат, но не успяха. На Радев четниците са подли хора. Като гледат пълните ни зали навсякъде в България, ще им е много трудно да фалшифицират изборите. А ще фалшифицират, ще слагат наблюдатели да гледат хората, с претекст уж да помагат.

Един човек като го гледаш и той се притеснява“, анализира Борисов.Според него ГЕРБ нямал реален противник.
„Слави Трифонов за две кампании се е показал един път пред студенти в Пловдив. И програма нямат. Да, България ги интересува само кой ще е главният прокурор. Може да е Христо Иванов и ще приключат вече. Той цял живот мечтае да обвинява. Другите мечтаят да управляват“, допълни той.

Бойко Бориов отново призова хората да се ваксинират и предрече тежка есен.

Не пропусна да атакува и работата на служебното правителство.

Аз съм голям оптимист. Доста поомръзнахме, много работа свършихме, все ние,  все ние. За радост служебното правителство показа колко са различни, колко са специалисти. Само едно нещо направиха различно – уволнението на кадрите. Сякаш тия хора нямат семейство. На Мая Манолова дъщеря ѝ работеше в Министерски съвет, зет и също, на Драго Стайков сина му работеше на много висок пост в Митниците. не сме пипнали никого“, каза още Борисов.

И завърши, че ще се пенсионира като направят „Хемус“.