Борисов тотално си изпусна нервите : Кацаров! Абе лъжец! Измамник!

0
101
borisov presk1
Източник : Фрогнюз

„Първа доза поставена, но 14 дни ти си уязвим, те пак ще излъжат хората. Те подлъгват българите, че все едно нищо не става, само и само да минат президентските избори“, коментира Бойко Борисов. на пресконференция на ГЕРБ. „Абе лъжец! Измамник!“, обърна се задочно Борисов към Кацаров.

Той отново припомни изказвания на Кацаров за това, че вируса не е толкова опасен, че ситуацията е под контрол, че ваксинацията върви и др.

Той коментира и начина, по който експертите са принуждавани да подписват становища. И заяви, че това става под натиска на президента Румен Радев: „Имам информация, че Радев звънял по нощите и ги плашел, за да подпишат тези глупости. С това тръгваш срещу Европа. Това най-добрите специалисти са го направили. ЕК пише отгоре на сертификата. Много от партиите мълчат“, заяви Борисов.

Той отново определи мерките като панически: „Какво пречеше на Кацаров юни, юли, август да каже на – 15 октомври въвеждаме зелен сертификат. Отворете поне зелените коридори сега. Ами като се изчерпа еднодозовата ваксина какво ще правите? Панически хората тръгнаха да се ваксинират“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Пази боже сляпо да прогледа!“. Помните тази крилата фраза. С пълна сила важи за бившия премиер Бойко Борисов, който забравя своите кривици от недалечната 2020 г. И използва пандемичните мерки предизборно, за да удари чрез министър Кацаров пак президента Радев. Трън в петата му е държавният глава с вдигнатия юмрук….