Борисов : Направихме много, а ни мразят! Предстоят ни трудни дни срещу парите на олигархията!

0
0000489773 article21
Източник : Днес.бг

Предстоят ни два много тежки месеца срещу много, много пари, които са изправени срещу нас – парите на олигархията. Направихме много, а ни мразят!Това заяви премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов Национално събрание на ГЕРБ.

„Аз направих недопустими грешки, които се отчитат като успехи от европейските ни партньори“, каза ще той пред партийния актив.

Събранието гласува освобождаването на кмета на София Йорданка Фандъкова и на кмета на Бургас Димитър Николов като заместник-председатели на партията.

Двамата обаче остават членове на Изпълнителната комисия.

Борисов коментира, че не сваля доверието си от тях, но партийната работа изисква време, а те като кметове го нямат.  Сега ли се сети?

„Да не ме разбере някой грешно – остават от най-уважаваните, най-заслужилите“, посочи той.

Като членове на Изпълнителната комисия бяха освободени Менда Стоянова, Красимир Велчев и Пламен Нунев.

Бойко Борисов определи Красимир Велчев като „сърцат войн, безукорно честен, депутат няколко парламента“.

„Една дума лоша не мога да кажа за него, той остава да работи в партията с цялото си сърце и душа. За Нунев мога да  кажа същото, колега още от полицейските ни години, но с някои наши грешки загубихме изборите в Русе, нормално е да дадем път на нови хора, а той да остане да им помага.

Менда Стоянва беше един от темелите във финансите, в това, че успяваше да направи бюджети много, много години напред. Тя продължава да работи за партията. На тримата и на Митко, и на Данчето едно огромно „Благодаря“ за това, което са свършили“, посочи лидерът на ГЕРБ.

Капитан : С една дума всички са много достойни и заслужили, ама ги махам! Икато загуби Герб предстоящите избори кого, ще махат? Борисов ли?


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук