Борисов: Листата на БСП е шпионин – държавна сигурност! Според лидера на ГЕРБ, само един разбира от европейска политика!

0
boko i tsetso evro
Източник : Днес.бг

На представянето на платформата на ГЕРБ за Евро изборите, премиерът Бойко Борисов не пропуска да коментира листата на БСП.

„В листата на БСП има само един човек, който може би разбира нещо от европейска политика. От там нататък е шпионин – държавна сигурност, шпионин – държавна сигурност. Бях сигурен за Иво Христов, видях ги онзи ден как се гледат той и Корнелия Нинова. Невключването на Сергей Станишев в листата означава, че нашите опоненти нямат нищо общо с европейските социалисти, това ще е тълкуванието навън“, отбеляза премиерът.

жена с пари
Снимката е илюстрация на хубав живот и пари!

„По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс някой да ви надбори или да излезе по-добре подготвен“, похвали той кандидатите за Евро депутати от ГЕРБ – но довърши „затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние шамарите си ги изядохме, нашите уроци си ги научихме. Мисля че всички са наясно на какво реагират хората“.

Борисов припомни и изключителния успех на българското Евро председателство.

„Не случайно навсякъде България се сочи като пример, за това, което правим и се прави. Освен това знаковата среща ЕС-Турция се проведе в България и на нея дойдоха президентът Туск, Юнкер, Ердоган. Срещата Китай-ЕС след това не се проведе в Румъния, а в Брюксел. За какво говори това?“, каза премиерът.бедни
Капитан : Това е пълното безхаберие на управляващите! Да навсякъде България я сочат за пример, но за корупция и за най-нисък стандарт на живот! “ Знаковата среща“ беше да се снимат Туск и Юнкер с изпъченият Ердоган, след, което Турция унижи нашите управляващи и даже не пожела да се извини! И да се хвалиш с този плачевен резултат означава, че си пълен безхаберник! Да оставиш пенсионерите по селата да треперят от страх от апашите, да си броят стотинките за хляб и лекарства и да се хвалиш с химерното си „успешно“ Евро председателство означава, че не си в час и си живееш в някакъв измислен твой свят! Ето заради това безхаберие управляващите заслужават да загубят Евро изборите, а от там и властта! Защото и в Европа никой не Ви брои за нищо! Примера е как френския Макарон се гаври с нашите превозвачи! Нали се тупате по рамото, защо не му вдигнеш телефона, а защо не и един скандал? Защото не Ви стиска, а и защото никой не Ви брои за нищо!                                                                                                                         Ангел Божидаров.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук